Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 17 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

Tienermeisjes ontvoeren peuter uit Primark voor seks

Twee tienermeisjes zijn op bezoek geweest bij de rechter, omdat ze een 2-jarige ontvoerden uit een Primark. Ze zouden seksuele intenties hebben gehad met het kindje.

De meisjes van 13 en 14 jaar oud wonen in Tyneside (Engeland), maar ontvoerden het kleine meisje woensdag in Newcastle. Ze worden ook aangeklaagd voor het stelen van babymelk en een flesje, het lijkt er dus op dat ze meer van plan waren.

Bewakingscamera’s

Toen eenmaal alarm werd geslagen over de ontvoering, bekeek de politie bewakingsbeelden van de winkel, winkelstraat, busmaatschappijen en metro’s. Zo werd het kindje een uur en drie kwartier later teruggevonden bij de tieners. Volgens The Sun hadden zij lang gepland om een donker kindje te ontvoeren.

De daders verschenen zonder enige familie in de rechtbank en zeggen de aanklachten van ontvoering met de intentie seksuele handelingen te verrichten, te begrijpen. Hun straf kan niet op borgsom worden afgekocht en ze worden onder toezicht van een lokale autoriteit gesteld. Daar moeten ze van 7 uur ‘s avonds tot 7 uur ‘s ochtends zijn.

13 mei verschijnt het opvallende duo weer voor de rechtbank en krijgen ze hun definitie straf te horen, tot die tijd verblijven ze onder toezicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Tienermeisjes ontvoeren peuter uit Primark voor seks
Sluiten