Remco Visser
Remco Visser Good vibes 5 apr 2016

Teruggekeerde marinier verrast moeder tijdens chemo

Het leven van de 59-jarige Mary Glasure is momenteel geen pretje. Bij de vrouw werd twee weken geleden kanker geconstateerd, waar ze ingrijpende chemotherapie voor moet ondergaan. Bovendien is haar zoon Corey als marinier gestationeerd aan de andere kant van de Verenigde Staten en al twee jaar niet meer thuis geweest.

De vrouw stond er tijdens haar behandeling in het Tony Teramana Cancer Center in Ohio dus helemaal alleen voor. Althans, dat dacht ze. Als ze door een behoorlijk onbeschofte arts wordt opgehaald, staat haar namelijk een enorme verrassing te wachten.

Onder het mondkapje zit namelijk haar zoon verborgen, tot grote vreugde van Glasure. ,,Ik herkende mijn eigen zoon niet eens!", aldus de dolblije vrouw. ,,Toen hij het masker afdeed, ging ik door het lint!"

Vermomming

Haar zoon verklaart aan nieuwszender CBS News dat hij geen moment twijfelde toen hij het verschrikkelijke nieuws over zijn moeder te horen kreeg. Hij lichtte zijn leidinggevende in en kreeg direct toestemming om naar huis te vertrekken. Samen met zijn broers en zussen besloot hij vervolgens om in vermomming zijn moeder te verrassen. En dat is duidelijk gelukt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Teruggekeerde marinier verrast moeder tijdens chemo
Sluiten