Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 15 apr 2016 / 13:16 uur

Stoerste kleuter ooit verdedigt oma met stalen pijp

Een Chinese kleuter heeft bewezen een echt stoere badass te zijn door midden op straat zijn oma te verdedigen met een stalen pijp. En dat doet het mannetje met volle overtuiging, zijn houding is om bang van te worden.

De onbekende jongen wordt nu door Chinezen op social media voor held aangezien. Zijn oma werd ‘belaagd’ door officieren die illegale straatverkopers in de stad aanpakken. Het jongetje vindt dat ze zijn oma gewoon met rust moeten laten en schreeuwt dan ook: „Raak mijn oma niet aan!"

Hoe het is afgelopen met de grootmoeder en het jongetje is niet bekend… Maar waarschijnlijk zal de oma, ondanks haar moedige kleinzoon, ergens anders haar waar moeten gaan verkopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stoerste kleuter ooit verdedigt oma met stalen pijp
Sluiten