Remco Visser
Remco Visser Good vibes 6 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

Stewardess ontslagen na gebruik noodglijbaan

Een stewardess van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines is onder vuur komen te liggen nadat ze eerder deze week de noodglijbaan had gebruikt om een vol vliegtuig te verlaten. Dat meldt New York Daily News. De dame haalde de stunt direct na de landing op een landingsbaan in Houston uit.

Op beveiligingsbeelden is te zien hoe de medewerker eerst haar tas uit de Boeing 737 gooit alvorens naar beneden te roetsjen via de opblaasbare glijbaan die dient voor noodsituaties. Er was echter geen sprake van een gevaarlijke situatie, aldus een woordvoerder van United. Volgens hem zou de stewardess ondertussen ontslagen zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=AZrpDsbGWN0

Schade

Door het incident moest het vliegtuig even aan de kant om de glijbaan terug te plaatsen, iets wat de maatschappij volgens de woordvoerder duizenden dollars kostte.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Stewardess ontslagen na gebruik noodglijbaan
Sluiten