Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 22 apr 2016 / 16:25 uur

Rat bijt man in kont tijdens poepen

Het bezoeken van het toilet is in de meeste gevallen een rustige, kalme activiteit. Je leest een krantje of scrolt langs alle social media kanalen op je smartphone. Helaas liep het toiletbezoek van een oudere man uit Midleton (Ierland) een stuk slechter af.

Gevaarlijk

Toen hij lekker in het kleinste kamertje van zijn huis zat, werd de man plots in zijn kont gebeten door een rat. Niet zo’n fijne ervaring en door de ziektes die ratten verspreiden ook nog eens levensgevaarlijk. Het slachtoffer is gelijk naar het ziekenhuis gebracht, maar heeft niets aan de aanval overgehouden.

Het incident kwam aan het licht tijdens een zitting van de raad van het Ierse graafschap Cork, aldus Evening Echo. Een van de raadsleden, Noel Collins, deelde het verhaal. De regio kampt al langere tijd met overstromingen en dus ook rattenplagen. Het is dus niet zo gek dat een rat een bezoekje kwam nemen in het toilet van de Ier.

Controleren

Na onderzoek bleek dat het dier door een kapotte rioleringspijp naar binnen was gekropen. Raadslid Collins raadt bewoners aan om de toiletbril altijd omlaag te doen en goed te kijken in het toilet voordat je gaat zitten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rat bijt man in kont tijdens poepen
Sluiten