Remco Visser
Remco Visser Good vibes 13 apr 2016 / 07:50 uur

Punkband trapt fan van podium om selfie

Een punkfan uit Toronto zal zich haar meest recente concertervaring nog lang herinneren. Het meisje werd namelijk bruut van het podium getrapt toen ze een selfie met de band wilde nemen, zo meldt muziekwebsite NME.

Het incident vond plaats tijdens een concert van de band The Story So Far in The Mod Club in de Canadese stad. Toen tijdens het optreden een meisje het podium opklom en aanstalten maakte om een selfie te nemen, greep zanger Parker Cannon meedogenloos in. Met een welgemikte dropkick verwijderde de frontman de fan van het podium.

Agressie

Het slachtoffer had overigens gewaarschuwd kunnen zijn.Cannon haalde vorig jaar tijdens een concert in Texas al een zelfde stunt uit bij een selfienemende fan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Punkband trapt fan van podium om selfie
Sluiten