Wouter van Loon
Wouter van Loon Good vibes 16 apr 2016 / 18:20 uur

Publiek redt autistische jongen bij optreden

Het zal je gebeuren: je hebt wekenlang geoefend om het nummer Let It Go uit de film Frozen zo mooi mogelijk te zingen op een talentenshow op school, en dan vergeet je de tekst. Precies wat de 13-jarige autistische Jagger overkwam, maar hij werd gered door het publiek.

Toen hij even haperde, vielen de kinderen het publiek in en zongen uit volle borst mee. Daardoor wist Jagger de draad weer op te pikken, schrijft Huffington Post. Het optreden eindigde met een daverend applaus voor Jagger.

‘Hij was zo blij’

,,Het was een magisch moment, het leek alsof het hele publiek om hem heen kwam staan", vertelt Jaggers moeder Stacey Lavely. ,,Hij was zo blij dat iedereen dat voor hem deed. Je kon zien dat hij er zelfvertrouwen van kreeg. Hij werd omhoog getild en hij kon het optreden goed eindigen."

Extra bijzonder is dat Jagger geen van de kinderen kent: hij zit op een andere school in hetzelfde dorp.

Bekijk het optreden van Jagger hieronder.

Reageer op artikel:
Publiek redt autistische jongen bij optreden
Sluiten