Metro
Metro Good vibes 17 apr 2016 / 17:05 uur

Politie rukt uit om man met geweer: blijkt stripper

In Frankfurt heeft een man met een geweer voor grote chaos gezorgd. Omringd door voorbijgangers trok de 30-jarige man met helm zaterdagavond in de buurt van het station een kogelvrij vest aan met het opschrift ‘FBI’, zette een helm op zijn hoofd en stopte een geweer in zijn sporttas.

De gealarmeerde politie vond de man even later in een dance bar; de uitrusting bleek onderdeel van een kostuum voor zijn stripshow daar.

Het wapen was volgens de politie een bedrieglijk echt uitziende plastic replica van een aanvalsgeweer. Het speelgoedgeweer is in beslag genomen. De show van de stripper kon daarna met vertraging toch nog doorgaan, meldde de politie zondag.

Reageer op artikel:
Politie rukt uit om man met geweer: blijkt stripper
Sluiten