Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 4 apr 2016 / 12:01 uur

Politie in wilde achtervolging voor chihuahua

Een ondeugend hondje heeft de politie achter zich aangehad, nadat hij van zijn baasjes was ontsnapt en recht op de San Francisco Bay brug afrende. Het incident werd zondag om 6.56 uur ’s ochtends gemeld bij de Californische wegpolitie.

Een achtervolging met politiemotor was nodig om de chihuahua te pakken te krijgen. Dit hele avontuur werd op video vastgelegd, zodat wij er nu stiekem best een beetje om kunnen lachen.

De patrouillerende officier Vu Williams gebruikte vervolgens zijn jasjes om de hond voorzichtig op te pakken, meldt KGO-TV. Het bureau zette later nog een tweetje online met de wilde vangst:

Van wie de hond precies is, weet de politie niet, daarom is het beestje opgevangen in de ‘San Francisco Animal Care and Control’. Daar blijft hij tot zijn baasjes zich melden. Hij was namelijk niet voorzien van een chip of adres.

Een grappenmaker vroeg ook nog of de hond wel een boete heeft gekregen, omdat hij van baan verwisselde zonder zijn knipperlicht aan te zetten. De politie wist daar echter wel raad mee.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie in wilde achtervolging voor chihuahua
Sluiten