Puck Roest
Puck Roest Good vibes 19 apr 2016 / 14:08 uur

Piloot neemt gehandicapte broertje mee in vliegtuig

De Ierse piloot Michael McMahon wilde zijn 5-jarige broertje een mooie dag bezorgen en besloot hem te verrassen met een vliegreisje. De verstandelijk gehandicapte Robbie kijkt enorm tegen zijn oudere broer op en vond het dan ook fantastisch dat hij mee mocht.

Michael en Robbie zijn erg close. „Ik breng mijn vrije dagen het liefst door met Robbie. Hij is altijd vrolijk en lacht continu”, vertelt McMahon tegen The Irish Independent. „Robbie is altijd enorm geïnteresseerd geweest in vliegen. En ook ik was op mijn vijfde al groot fan van vliegtuigen.”

‘Nog een keer’

Het vliegreisje was dan ook een groot succes. „Sindsdien vraagt hij iedere avond of we de lucht in kunnen gaan", lacht McMahon. „Omdat het zijn eerste vlucht was, wilde ik eerst even kijken hoe hij zou reageren. We gingen daarom eerst een paar keer omhoog en omlaag."

Maar Robbie vond het fantastisch en al gauw vlogen de broers verder weg. „Hij was zo blij om de lucht in te gaan. In de video kun je ook goed zien dat hij geniet", sluit McMahon af. En ja, de beelden zullen zeker weten een glimlach op je gezicht toveren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Piloot neemt gehandicapte broertje mee in vliegtuig
Sluiten