Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 11 apr 2016 / 18:24 uur

Parkeerplaats huisartsenpraktijk Sittard gaat viral

De huisartsenpraktijk van Jochen Cals is momenteel hot! Niet alleen in Sittard. Nee, op het hele internet. De reden is niet dat de praktijk zulke goede behandelmethodes heeft. De parkeerplaats zorgt ervoor dat de praktijk het onderwerp van gesprek is.

Haaks op de lijnen

Een klant keek onlangs vanuit het raam naar de parkeerplaats en zag daar dat de auto’s van het personeel verkeerd geparkeerd stonden. Dat wil zeggen, ze stonden haaks op de neergekalkte lijnen. De oplettende klant besloot een foto te maken en zette er een grappende tekst bij: „Even kijken hoelang het duurt voordat onze collega’s met Obsessive Compulsive Disorder (OCD) exploderen.”

That'll do the trick!

Gepostet von LADbible am Mittwoch, 6. April 2016

Het populaire social medium The Lad Bible pikte de foto op en zodoende is die in korte tijd ruim 84.000 keer geliket en 9.000 keer gedeeld.

Tegenover het Algemeen Dagblad legt Cals uit waarom de auto’s zo staan. „Sinds kort is de straat eenrichtingsverkeer om de veiligheid van overstekende schoolkinderen en patiënten te waarborgen. We hebben alleen de belijning van de parkeervakken nog niet aangepast”, aldus Cals die de grap wel kan waarderen. „Ik moest erg lachen toen ik de foto met Engels bijschrift zag.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Parkeerplaats huisartsenpraktijk Sittard gaat viral
Sluiten