Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 15 apr 2016 / 13:15 uur

Oma valt juf aan die kinderen mishandelt in de klas

Bewakingscamera’s hebben het moment vastgelegd waarop een oma de juffrouw van haar kleindochter helemaal zat is en een paar klappen verkoopt. De juf had namelijk nogal last van losse handjes, ze sloeg de leerlingen en trok aan hun haar.

Op een gegeven moment betrapte de oma haar op dit gedrag en besloot zelf in te grijpen. Wie de juf en de oma zijn, is onbekend, maar de beelden zijn in ieder geval alarmerend. De docent in kwestie werd namelijk ook vastgelegd tijdens het haren trekken en slaan.

De oma van het meisje kwam toevallig net binnen toen de lerares haar kleindochter sloeg en dat pikte de vrouw natuurlijk niet. Ze trok aan het haar van de juf en gaf haar een klap in haar gezicht. De twee werden uit elkaar gehaald door een andere vrouw die binnen kwam lopen.

De jonge vrouw is ontslagen voor haar acties op de school.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oma valt juf aan die kinderen mishandelt in de klas
Sluiten