Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 8 apr 2016 / 09:39 uur

Moeder wil baby met zoon: ons seksleven is geweldig

Je seksueel aangetrokken voelen tot je eigen zoon of je eigen moeder is al behoorlijk dubieus, er ook daadwerkelijk wat mee doen leidt in je directe omgeving ontegenzeggelijk tot kritiek. Een moeder, die haar zoon 30 jaar geleden afstond ter adoptie, heeft nu een relatie met hem. En hun grootste wens is nu om samen een kind te krijgen.

Verliefd

De 51-jarige Kim West heeft inmiddels al twee jaar een relatie met haar biologische zoon Ben Ford (32). Toen hij een week oud was, stond ze hem af ter adoptie. Dertig jaar laten ontmoetten ze elkaar weer en raakte moeder Kim ervan overtuigd dat de twee ,,voor elkaar gemaakt zijn".

https://twitter.com/234today/status/718323534209097729

Tegenover The Day verklaarde het stel, dat hun seksleven „geweldig” vindt, dat er geen sprake is van incest. In plaats daarvan is er bij hen sprake van ‘genetische seksuele aantrekkingskracht’, een term die wordt gebruikt bij familieleden die zich seksueel tot elkaar aangetrokken voelen als ze elkaar als volwassenen ‘voor het eerst’ ontmoeten.

De twee kwamen bij elkaar toen Ben, die in de Verenigde Staten woonde, in 2013 uit het niets een kaart stuurde naar zijn in Engeland wonende moeder. Ben was op dat moment nog getrouwd met Victoria. Hij besloot van haar te scheiden en een relatie aan te gaan met zijn moeder.

Geweldig seksleven

Moeder Kim, in het dagelijks leven werkzaam als interieurdesigner, realiseerde zich dat ze zich aangetrokken voelde tot haar zoon toen ze „spannende, sexy dromen" over hem had. Ze ging op internet op zoek naar een mogelijke verklaring en ontdekte het bestaan van genetische seksuele aantrekkingskracht, dat optreedt bij het ontbreken van het zogenoemde Westermarck-effect; het effect dat bijvoorbeeld broers en zussen zich niet tot elkaar aangetrokken voelen omdat ze met elkaar opgroeien. Bij moeder Kim en zoon Ben was dit niet het geval, omdat Ben al na een week ter adoptie werd afgestaan.

Op die manier kon het dus gebeuren dat ze zich dertig jaar later tot elkaar aangetrokken zouden voelen. De twee willen nu maar wat graag trouwen en zich voortplanten. De twee wonen in Michigan: „We horen bij elkaar”, stelt Kim, eraan toevoegend dat hun seksleven „ongelooflijk en overweldigend” is.

Dat er kritiek komt op hun verhaal is ze zich maar al te goed bewust: „Ik weet dat mensen ervan zullen walgen, dat ze zullen zeggen dat we onze gevoelens maar moeten wegdrukken. Maar als je zoveel liefde voelt, wil je alles ervoor opgeven, dan wil je ervoor vechten.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Moeder wil baby met zoon: ons seksleven is geweldig
Sluiten