Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 18 apr 2016 / 12:38 uur

Moeder laat baby in hete auto voor auditie stripclub

Een kind opvoeden is geen makkelijk klusje, maar bijna elke ouder snapt dat je je baby niet in een hete auto moet laten liggen. Zeker niet als jij zelf ondertussen auditie doet voor een stripact. Dan kun je achteraf moeilijk zeggen ‘sorry agent, ik had een belangrijke klus’…

De 24-jarige Kelsey McMurtry is de ongelukkige moeder in kwestie, zij liet haar negen maanden oude dochtertje achter in een bloedhete auto. De ramen van het voertuig zaten dicht, dus het meisje lag daar te smelten terwijl haar moeder auditie deed voor een act in een stripclub.

Om het allemaal nog een beetje erger te maken, had de baby in alle hitte ook nog een jas aan. Het kleintje werd gered door een voorbijganger die haar ontdekte en de politie belde, ze werd badend in het zweet uit de auto gehaald.

37,7 graden

Volgens News Channel 5 was het buiten 22 graden die dag, maar in de auto was de temperatuur opgelopen tot 37,7 graden Celsius. Getuigen zeggen dat de baby daar ongeveer een half uur heeft gelegen, voordat ze werd gered. Ze werd direct meegenomen naar het ziekenhuis.

Moeder Kelsey vertelde de politie dat een 19-jarige vriendin Summer Taylor haar dochtertje in de gaten hield, maar volgens getuigen was dit niet zo. Zowel de moeder als haar vriendin wordt nu aangeklaagd voor nalatigheid.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Moeder laat baby in hete auto voor auditie stripclub
Sluiten