Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 8 apr 2016 / 12:05 uur

Man wordt gearresteerd op weg naar rechtbank

Hij betaalde netjes voor het parkeren, maar dit kon niet voorkomen dat Jackson Beckett Logan pal naast de rechtbank in de boeien werd geslagen. De Brit had namelijk een rijverbod opgelegd gekregen, die hij had overschreden door met de auto naar zijn rechtszaak te komen.

De kantonrechter zag bij toeval dat Jackson zijn auto voor het Dolgellau gerechtsgebouw parkeerde in het plaatsje Gwynedd. En laat dat autorijden nu net een gevoelig dingetje zijn: sinds 17 januari was zijn rijbewijs namelijk ingenomen nadat hij had gereden onder invloed. Jackson was tegen het verkeer in gegaan en tegen een andere auto op geknald.

Niet de eerste keer

Dit maakte blijkbaar niet genoeg indruk, want ook op 7 februari ging het al mis. Toen bleek dat hij toch in de auto was gestapt, ondanks zijn rijverbod, meldt The Daily Mail.

En nu dus weer hetzelfde liedje. Naast de gevangenisstraf moet Jackson een bedrag betalen van 371 euro, als compensatie voor de auto die hij eerder wist te beschadigen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man wordt gearresteerd op weg naar rechtbank
Sluiten