Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 3 apr 2016 / 19:20 uur

Man vindt 2 keer vibrator op hetzelfde strand

De 41-jarige Martin Kelleher had niet verwacht dat hij maar liefst twee keer een vibrator op het strand zou vinden, toen hij besloot een wandeling te maken met zijn hond. Waarschijnlijk had hij helemaal niet verwacht überhaupt een seksspeeltje te vinden.

De vader van twee liep met zijn hondjes Millie en Mollie over het strand, toen Millie ineens vrolijk aan een roze Rampant Rabbit begon te likken. Pas toen de man zijn hondje in de gaten kreeg besefte hij wat zij aan het doen was.

De man vertelt Mirror: ,,Ik belde direct mijn vrouw, maar ze was niet geïnteresseerd. Er zaten geen batterijen in, dus eigenlijk had niemand er iets aan. Ik was gewoon alleen buiten met mijn honden. Het is maar goed dat er geen vrouwen waren, die hadden er misschien nog om gevochten.”

Nieuwsgierig

,,Het was een groot, roze ding in het zand dus ik zag het vanaf een afstandje al liggen. Ik liep dichterbij om het beter te kunnen zien en plotseling stond Millie eraan te likken. Ik heb het inderdaad opgepakt, maar ik heb hem niet mee naar huis genomen. En ik heb mijn handen nadien gewassen."

De man uit Quilty, Ierland, zegt dat hij vaak over dit strand wandelt, omdat het maar een klein stukje van zijn huis ligt. Normaal gesproken is het er erg rustig en vind je hooguit een oude munt. ,,Maar seksspeeltjes zijn mijn meest voorkomende ontdekking nu. Dit bewijst maar weer dat je nooit weet wat je tegen gaat komen. De honden lijken het ook overleed te hebben."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man vindt 2 keer vibrator op hetzelfde strand
Sluiten