Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 20 apr 2016 / 11:59 uur

Man verwondt zichzelf, springt uit raam tijdens trip

De politie in het Franse Lille kreeg deze week een wel heel bizarre melding. Een man was uit het raam gesprongen, nadat hij eerst zijn vriendin had geslagen en een poging had gedaan zijn eigen jongeheer af te snijden.

De 30-jarige man werd volgens The Mirror bloedend gevonden onder het raam van zijn appartement, 4,5 meter hoger. Hij had LSD genomen, een psychedelische drug die flinke hallucinaties veroorzaakt.

Hij had zijn 23-jarige vriendin geslagen toen de twee ruzie kregen, maar sloeg vervolgens de hand aan zichzelf. Met een mes probeerde hij zijn geslachtsdeel af te snijden. Toen dit niet lukte, sprong hij maar uit het raam. Hij is met ernstige verwondingen door de hulpdiensten afgevoerd naar het ziekenhuis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man verwondt zichzelf, springt uit raam tijdens trip
Sluiten