Puck Roest
Puck Roest Good vibes 24 apr 2016 / 08:00 uur

Man uit Oostzaan doet bizarre vondst onder vloer

Tijdens een flinke verbouwing in zijn woning deed een man uit het Noord-Hollandse Oostzaan een bizarre vondst. Nadat hij de vloer in zijn woonkamer had opengebroken, trof hij in de kruipruimte de overblijfselen van een geraamte aan.

Een politiewoordvoerder bevestigde de lugubere vondst zaterdagavond na een tweet van de wijkagent, schrijft RTV Noord-Holland. De bewoner van het huis in de Kerkbuurt in Oostzaan belde na zijn ontdekking onmiddellijk de politie.

Volgens de woordvoerder zijn het „hoogstwaarschijnlijk geen menselijke resten". „Het gaat om een heel oud huis, dus waarschijnlijk liggen ze er al een tijdje", legt hij uit. Over de omvang van de botten, wil de woordvoerder alleen kwijt dat de wijkagent in staat is ze eigenhandig mee te nemen.

De resten worden voor onderzoek naar een laboratorium gestuurd.

Reageer op artikel:
Man uit Oostzaan doet bizarre vondst onder vloer
Sluiten