Carolien Tsao
Carolien Tsao Good vibes 7 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

Man stuurt 100 dagen pandaweetjes naar Tindermatch

De eerste indruk is altijd belangrijk, of dat nou online is of in het echte leven. Als het dan toch misgaat, kan de paniek toeslaan en probeer je er alles aan te doen om het moment recht te zetten. Dat deed deze jongen ook, maar wel op een heel aparte manier.

Toen Imgur-gebruiker msang12321 rond Kerstmis matchte met een meisje op Tinder, besloot hij meteen de chatfunctie te raadplegen. Vriendelijk als hij was wenste hij het meisje een fijne kerst toe, maar hij maakte hierbij een spelfout. De man raakte in paniek en om het moment te verdoezelen, gooide hij er een pandaweetje achteraan.

Nog één en nog één…

Echter hield hij het niet bij eentje op die bewuste dag, want daarna volgden nog 99 dagen vol pandaweetjes voor het meisje. Gisteren deelde de Imgur-gebruiker screenshots van het honderd dagen durende chatgesprek en het meisje lijkt best onder de indruk te zijn van de berichtjes.

I’m not good at talking to girls

Al bijna 7000 mensen hebben de screenshots gezien en de meeste mensen die reageren, hopen dat de twee een romantische date hebben gehad naar een dierentuin. Om samen panda’s te spotten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man stuurt 100 dagen pandaweetjes naar Tindermatch
Sluiten