Astrid Ottens
Astrid Ottens Good vibes 27 apr 2016
Leestijd: 2 minuten

Man laat geheime liefdesboodschap achter voor weduwe

Een gebruiker van Imgur kwam laatst iets opmerkelijks tegen toen hij de schuur uitruimde van zijn vader, die eind februari overleden was. Vader Mason schreef onder op het blad van zijn werkbank ooit een zoete liefdesverklaring aan zijn vrouw.

Werkbank

De zoon van Mason, die op Imgur de naam ButAnywayHeresWonderwall heeft, draaide de werkbank om tijdens het opruimen en ontdekte de geheime liefdesboodschap. Zijn vader maakte de werkbank ooit voor zijn echtgenote, toen zij als hobby metaal ging graveren.

Aan de onderkant van het werkblad staat met rode viltstift een kleine liefdesverklaring:

,,Ik hou van je, Becca. Ik hoop dat vandaag een goede dag is, wanneer het ook maar mag zijn. God heeft echt mijn gebeden verhoord toen ik jou tegenkwam. Ik weet dat deze tijd de beste is die ik ooit zal meemaken, en ik ben blij dat ik ‘m met jou beleef. Geen idee of je dit ooit zult lezen, maar als dat gebeurt, weet dan dat ik zielsveel van je hou. Als ik één ding in mijn leven mag wensen, is dat ik zo voor jou ben als jij voor mij. Als dat lukt, ben ik de gelukkigste man op aarde. Ik hou van je, prachtige vrouw.’’

Wanneer Mason de boodschap heeft geschreven, is onduidelijk. De man overleed in februari op 51-jarige leeftijd aan een geknapte slagader.

My dad passed away on February 26th at the age of 51 from a ruptured artery. He made this workbench for my mom when she got into metal engraving. His note reads: “I love you Becca. Whatever day this is, I hope it’s a good one. God truly answered my prayers the day he gave me you. I know that these days are the best I’ll ever have, and I’m glad you’re in them. I’m not sure if you’ll ever see this, but if you do, just know that I love you very much. If there is one thing want in life, it is to be as good to you as you are to me. If I can do that, I’ll be the happiest man alive. – I love you beautiful wife. – MasonEdit: Thanks for the love guys. You don’t have to send me anything. I only ask that you love one another so there can be peace. Leave the world better than you found it.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man laat geheime liefdesboodschap achter voor weduwe
Sluiten