Carolien Tsao
Carolien Tsao Good vibes 29 apr 2016 / 18:25 uur

Man haalt gemene grap uit met vriendin op jubileum

Terwijl de meesten hun meisje op hun jubileum verrassen met een bos rode rozen of een doos bonbons, trakteerde YouTube-ster Josh Paler Lin zijn Franse vriendin met een wrede, maar hilarische grap.

Tijdens een Skype-gesprek liet hij op de achtergrond een hete babe in bikini door zijn appartement dartelen. De arme vriendin van Josh dacht dat ze – zoals hoe dat werkt bij Skype – een live gesprek met hem aan het voeren was, maar in werkelijkheid keek ze naar een voor opgenomen video en stond haar romantische vriendje voor haar deur.

B****

De gemene grap zorgde voor tranen bij Josh’ vriendin. Toen het filmpje was afgelopen, leek het alsof Josh had opgehangen. Een verborgen camera legde vast hoe het Franse meisje zich afvroeg wie het bikinimodel was. „Wie is dat meisje? Wie is die bitch?”

Toen de deurbel ging en Josh daar stond met een bos rozen (ja, daar zijn ze wel), duwde ze de bloemen terug in zijn handen.

Veel bekijks

Veel publiciteit heeft het filmpje dat Josh op YouTube plaatste in elk geval wel gekregen; de video is ruim 275.000 keer bekeken. Maar als hij nog meer van deze grappen uit gaat halen met zijn vriendin, zal het knap lastig worden een volgende jubileum te halen…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Man haalt gemene grap uit met vriendin op jubileum
Sluiten