Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 13 apr 2016 / 11:49 uur

Liefde maakt blind: overval ontgaat tortelduifjes

Men zegt weleens dat liefde blind maakt, maar een gewapende overval ontgaat zelfs de meeste verliefde koppels niet. Of toch wel? Op bewakingsbeelden van een bar in het Amerikaanse Billings is te zien hoe een verliefd stel enkel oog heeft voor elkaar en niet doorheeft wat zich enkele meters verder afspeelt. Dat meldt KRTV.com.

Op de beelden is te zien hoe de barman de handen in de lucht heeft wanneer twee gemaskerde mannen de bar / het casino binnenlopen en een wapen op hem richten. De twee eisten een niet bekendgemaakt bedrag aan contant geld, wat de barman vervolgens uit de kassa haalde.

Oog voor elkaar

De twee tortelduifjes aan de bar ontging het allemaal, zij bevonden zich in de zevende hemel. Het stel stond klefjes aan de bar en het duurte tot het moment dat de gewapende overvallers de bar weer verlieten voor ze eindelijk van hun roze wolk vielen en doorkregen dat er iets gaande was.

Het incident vond maandagochtend 11 april om 01.15 uur plaats. De overvallers gingen er uiteindelijk met de nodige cash vandoor. De politie heeft geen arrestaties verricht. De twee tortelduifjes zullen in ieder geval weinig bruikbare getuigen zijn geweest.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Liefde maakt blind: overval ontgaat tortelduifjes
Sluiten