Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 11 apr 2016 / 09:22 uur

Lerares verliest baan na uitlekken twerkvideo

Een 24-jarige Mexicaanse lerares beweert dat ze gedwongen is om haar baan op te geven, nadat een video op het internet verscheen waarop ze uitgebreid aan het twerken is.

Miss Clarissa, zoals de vrouw bekend staat, werkte al drie jaar op een basisschool in het plaatsje Ciudad Obregon. Ze was op vakantie in het Mexicaanse Cabo San Lucas, dé plek waar op dat moment Spring Break werd gevierd. Toen de ouders van de kinderen de video zagen – waarop de Mexicaanse twerkt en haar borsten en billen in het gezicht van een onbekende man duwt – zouden ze klachten hebben ingediend tegen de lerares. Dat meldt Mirror.

Geen andere optie

„Ze gaven me op school geen andere optie dan ontslag te nemen”, vertelt Miss Clarissa aan Mexicaanse media. „Ik had geen idee wat ik moest doen, behalve zo snel mogelijk te vertrekken als mogelijk is.” Volgens haar was het twerken onderdeel van een competitie die op dat moment op het strand werd gehouden, die ze uiteindelijk won. De lerares wist dat er werd gefilmd, maar had naar eigen zeggen nooit gedacht dat de video haar woonplaats zou bereiken. „Ik wist dat er mobiele telefoons aanwezig waren, alleen had ik niet het idee dat één van de filmpjes viral zou gaan.”

„En trouwens, ik heb niets fout gedaan. Het was een danscompetitie, iets als dit zegt niets over wat voor persoon ik ben. Het was in mijn vrije tijd en we leven in de 21ste eeuw.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lerares verliest baan na uitlekken twerkvideo
Sluiten