Wouter van Loon
Wouter van Loon Good vibes 30 apr 2016 / 18:20 uur

Klanten supermarkt zoeken hond voor zwerver

Klanten van een supermarkt in Antwerpen zijn op zoek naar een nieuwe hond voor de zwerver die altijd bij de ingang van de supermarkt ligt. Zijn hond Jinx, die hem altijd vergezeld, heeft een gezwel en is bijna stervende.

Zwart gat

,,Hij wil ontzettend graag zo snel mogelijk een nieuwe hond, want hij vreest anders in een compleet zwart gat te vallen", schrijft Hadewijch Vanlede, één van de vaste klanten van de supermarkt, op Facebook.

Vanlede maakt af en toe een praatje met de zwerver. ,,Telkens als ik vraag of ik iets mee kan brengen van binnen vraagt ie iets voor zijn hond. Wat eten, een been", aldus Vanlede. ,,Rotverwend is dat luxe beest!"

Opereren kan niet

Dat de hond nu bijna doodgaat, heeft veel klanten van de supermarkt geraakt. Een stel andere klanten hebben daarom geld bij elkaar gelegd om een operatie voor de hond te betalen. Maar dat komt er helaas niet van: de hond valt niet meer te redden met een operatie.

Omdat de zwerver niet oficieel ergens is ingeschreven, kan hij niet zomaar een hond kopen. Hadewijch heeft daarom een Facebookpagina geopend, waar ze alsnog een hond hoopt te vinden voor de zwerver.

https://www.facebook.com/hadewijch.vanlede/posts/10153708038438458

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Klanten supermarkt zoeken hond voor zwerver
Sluiten