Paul Buckley
Paul Buckley Good vibes 15 apr 2016 / 15:43 uur

Insectenspray brandt flat af, kakkerlakken overleven

Kakkerlakken is een vervelend soort ongedierte, en je raakt ze bijna niet kwijt. In een poging van ze af te komen, heeft een echtpaar het eigen huis tot ontploffing gebracht. De kakkerlakken overleefden het voorval. Dat meldt NBC.

De inwoners van een appartement in New Jersey, in de Verenigde Staten, waren helemaal klaar met de kakkerlakken, dus probeerden ze met insecticiden de beesten uit te moorden. Ze gebruikten daarbij zo veel anti-insectenspray dat ze er hoofdpijn van kregen.

Waakvlam

Tijd dus om een raampje open te zetten. Helaas voor de bewoners van het appartement mengde de zuurstof uit de lucht zich met de insecticide en de waakvlam in de geiser, wat een ontvlambare combinatie opleverde.

Dit leidde tot een behoorlijke ontploffing. De ramen van het appartement vlogen eruit, de deur ging kapot en alle drie de inwoners raakten gewond. Toen de brandweer aankwam, zat het appartement nog steeds onder de kakkerlakken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Insectenspray brandt flat af, kakkerlakken overleven
Sluiten