IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 1 apr 2016 / 14:09 uur

Huh? Vrouw eet bord pasta achter stuur

Bellen, snapchatten of whatsappen tijdens het rijden is natuurlijk vragen om ongelukken. Maar eten? Het lijkt heel onschuldig. Tot je het filmpje van deze vrouw ziet, die nogal druk is met een bord pasta verorberen terwijl ze op haar bestemming probeert te komen.

Hongerig

De hongerige bestuurder houdt een vork in haar rechterhand en het bord pasta in haar linker. Ze is lekker aan het smikkelen terwijl ze stuurt met haar benen. Zo af en toe houdt ze beide voorwerpen in één hand terwijl ze over de weg manoeuvreert.

Volgens medeweggebruikers is ze te gefocust op haar eten om goed op te letten. „Als vrachtwagenchauffeur met elf jaar ervaring heb ik zoiets nog nooit meegemaakt”, vertelt een 44-jarige medeweggebruiker tegen The Mirror. Ze rijdt tussen de 67 en 80 kilometer per uur. „Levensgevaarlijk.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Huh? Vrouw eet bord pasta achter stuur
Sluiten