Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 15 apr 2016 / 20:20 uur

Gulle gever stopt geld in rouwkaart

De 58-jarige Jeannie Healy was stomverbaasd toen ze in haar woonplaats Basingstoke op zoek ging naar een rouwkaart. Haar oom was ondanks overleden en ze wilde de familie een hart onder de riem steken. Toen ze een kaartje had uitgezocht kreeg ze er echter niet alleen een envelop bij, maar vond ze ook nog eens een troostend briefje met geld.

Geld

In een winkeltje vond Jeannie de beste kaart om naar haar familie te sturen. Ze nam hem mee naar huis, en opende hem daar om een tekst te schrijven, zo vertelt ze aan Mirror Online. Alleen vond ze daar tot haar grote verbazing in de kaart een lief briefje en wat geld.

‘Veel liefde’

„Het spijt me dat je op zoek bent naar deze kaart. Koop een koffie en wat lekkers op mijn kosten. Geef het maar eens terug aan iemand anders, op een dag. Veel liefde”, zo schrijft de barmhartige Samaritaan in het briefje. In eerste instantie denkt Jeannie dat ze in de maling is genomen, tot ze begrijpt dat het slechts een goede daad van een onbekend persoon was.

Foto: Solent

Stichting

Jeannie zegt erg onder de indruk te zijn van het gebaar. Ze wil inderdaad koffie en wat lekkers kopen, maar ook het geld aan een stichting geven, die het gezin van haar overleden oom mag uitkiezen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gulle gever stopt geld in rouwkaart
Sluiten