Ingelise de Vries
Ingelise de Vries | LinkedIn Good vibes 10 apr 2016 / 18:35 uur

Gezocht: Walter White-wannabe berooft goed doel

Wie dacht dat meth produceren de voornaamste bezigheid van Breaking Bad-personage Walter White was, heeft het mis. Althans, dat lijkt zo in Engeland. Een Walter White-lookalike heeft een liefdadigheidswinkel in Engeland beroofd.

Donaties

De politie is nu op zoek naar de crimineel. Eind maart vond de Walter-wannabe het nodig om donaties aan het goede doel mee te nemen. De donaties werden gemaakt aan The Children’s Society Shop, meldt The Mirror.

Tijd om de crimineel bij de lurven te grijpen, besloot de politie. De omschrijving kon bijna niet accurater: de dief is blank, heeft een grote snor en is midden veertig. Hij droeg een zwarte hoed, een zwarte jas en een donkere broek, terwijl hij een zwarte tas over zijn schouders had.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Gezocht: Walter White-wannabe berooft goed doel
Sluiten