Astrid Ottens
Astrid Ottens Good vibes 16 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

Gepeste Nick (18) zet verbluffende auditie neer

Nick Nicolai (18) uit Haasdracht blies de jury vrijdagavond omver met een steengoede auditie in Holland’s Got Talent. „Ik ben vroeger vaak gepest en in zingen kan ik eigenlijk alles kwijt.’’

Verrassing

Niemand verwachtte dat Nick kon zingen. „Ik maak me hier een beetje zorgen over", zegt jurylid Angela Groothuizen als de zenuwachtige jongeman het podium op komt lopen. Als Nick vervolgens begint met zingen, kan de jury haar oren niet geloven. Hij kan wél zingen, en niet zo’n beetje ook.

Gepest

Voor Nick is de auditie extra bijzonder omdat hij veel gepest is. „Ik werd gepest omdat ik anders was dan anderen, dachten ze. Ik werd dik genoemd en dat heeft veel impact op mij gehad. In zingen kan ik eigenlijk alles kwijt", zegt hij tegen presentator Johnny de Mol.

Hij mag dan niet het uiterlijk van een tieneridool hebben, Nick heeft een verpletterende indruk achtergelaten met zijn auditie. Hij krijgt van de jury en het publiek een welverdiende staande ovatie en ontvangt een Golden Ticket, waarmee hij direct door is naar de finale.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Gepeste Nick (18) zet verbluffende auditie neer
Sluiten