Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 17 apr 2016 / 07:48 uur

Geluksvogel wint twee keer op rij de jackpot

Een keer de jackpot winnen is leuk. Twee keer de jackpot mee naar huis nemen, lijkt onmogelijk. Toch is Clark Voge het levende bewijs dat het kan. Twee keer achter elkaar won de geluksvogel de jackpot van 30.000 dollar.

De 49-jarige man uit Iowa mocht woensdag voor de tweede keer in twee maanden zijn hoofdprijs van omgerekend 26.000 euro komen ophalen. Slechts één maand eerder stond Clark ook al op dezelfde plek om zijn prijs te incasseren. In totaal heeft Clark dus al 60.000 dollar op zijn rekening mogen bijschrijven.

Jackpot

De Amerikaan kocht het winnende ticket in exact dezelfde winkel als hij de maand daarvoor ook had gedaan, zo vertelt hij aan Sioux City Journal. Toen hij in diezelfde winkel kwam kijken hoeveel hij had gewonnen, wisten mensen hem al te vertellen dat het wederom om de jackpot ging. „Ik hoefde niet eens mijn mond open te doen. Ik kwam mijn check incasseren en iedereen feliciteerde mij al.”

Sparen

De man, die in de opslag van een winkelketen werkt, heeft besloten het overgrote deel van zijn geldprijzen te sparen. De kans dat iemand in deze loterij tweemaal de hoofdprijs wint, is 1 op 120,210.77

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geluksvogel wint twee keer op rij de jackpot
Sluiten