IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 11 apr 2016 / 10:50 uur

Freaky: spookauto ramt truck

Weer een bizar stukje beeld van een dashcam. In Australië filmde een bestuurder een truck die werd geramd. Dat lijkt niet heel spannend, ware het niet dat de auto die de truck ramt, uit het niets lijkt te verschijnen.

Spookauto

Op de beelden is te zien hoe het verkeer rechts afslaat, voor een truck wordt geramd door een zilveren ‘spookauto’ waarvan niemand weet waar deze vandaan komt. De beelden zijn inmiddels meer dan 190.000 keer bekeken, maar niemand lijkt een antwoord te hebben.

Op Facebook zijn een paar theorieën. Zo zeggen verschillende gebruikers dat het beeld gewoon niet duidelijk is door de regen. Daardoor is de auto zolang niet te zien. De meeste gebruikers vragen zich vooral af waarom ze de auto na het filmpje ontelbaar keer gekeken te hebben, nog niet zien.

„Misschien heeft de auto een onzichtbaarheidsmantel om tijdens regenachtige dagen”, grapt iemand. Maar waar de auto nou echt vandaan komt, dat blijft even gissen. Ook is het niet bekend of er gewonden zijn gevallen tijdens het incident.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Freaky: spookauto ramt truck
Sluiten