Remco Visser
Remco Visser Good vibes 13 apr 2016 / 14:20 uur

Foutje! Korting op nog niet bestaand reuzerad

De Nationale Postcodeloterij is wel erg enthousiast over de toekomstplannen van de Pier in Scheveningen. De loterij gaf in haar Voordeelagenda van 2016 namelijk korting voor een attractie die nog helemaal niet bestaat, zo meldt Omroep West.

In het boekje vol kortingsbonnen, dat bij miljoenen Nederlanders een tijd geleden op de deurmat plofte, staat op 14 februari een kortingsbon voor het reuzenrad op de Pier van Scheveningen. Klein detail: Dat rad stond er op die datum nog helemaal nog niet.

Onhandig

,,Dat is inderdaad een beetje onhandig”, zegt Arjan Beerman van de loterij tegen Omroep West. ,,Het is een foutje van de drukker. We hadden ook kortingsbonnen voor Sealife en de drukker dacht dat het wel handig was om twee dingen in Scheveningen bij elkaar te zetten.”

Opening

De kortingsbonnen blijven overigens wel geldig tot het reuzerad daadwerkelijk geopend wordt. Skyview Attractions verwacht de attractie deze zomer draaiend te hebben.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Foutje! Korting op nog niet bestaand reuzerad
Sluiten