Metro
Metro Good vibes 3 apr 2016 / 13:15 uur

Fajah Lourens deelt heet kiekje

Fajah Lourens is actrice, model, dj én bovenal één van H. Spatel’s favoriete babes. Ze werd dan ook onlangs toegevoegd aan ons fantastische slaapmutsjesarchief. Maar zaterdag deelde de alleskunner een kiekje die we maar al te graag met jullie delen.

De foto heeft vrijwel zeker voor wat rode oortjes gezorgd op Instagram. Lourens poseert namelijk in enkel een witte string op haar bed. En wat een bilpartij! Een tijd geleden gooide Lourens het roer om en ging ze actief en verstandig sporten. Het resultaat is weergaloos. Wij kunnen niet wachten op de volgende hete kiek.

View this post on Instagram

Train with me for your perfect booty. @mykillerbodymotivation euro 36 video's Link in bio #bootybuilding #killerbody #killerbodydieet #mykillerbodymotivation #fitgirl #DJ

A post shared by Fajah Lourens (@fayaofficial) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fajah Lourens deelt heet kiekje
Sluiten