Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 25 apr 2016 / 14:34 uur

Faal: Bruid en bruidegom vallen uit huwelijksbootje

Het moest de mooiste dag van hun leven worden, een Turks koppel stapte in het huwelijksbootje… Maar helaas, het pakte een beetje anders uit, want de twee vielen meteen ook weer letterlijk uit het bootje. Pijnlijk!

Ze wilden een bijzondere entree maken door in deze boot te verschijnen en dat is eigenlijk wel gelukt, het was een binnenkomst om nooit meer te vergeten. Terwijl het stel door de lucht ‘zweeft’, lijkt er iets mis te gaan met de touwen en het koord aan de kant van de bruidegom knapt.

Met het logische gevolg dat de twee uit de lucht naar beneden kletteren, de bruid over de bruidegom heen. Het andere gedeelte van de boot blijft wel hangen, waardoor dat nu een soort decorstuk is geworden. De bezorgde gasten rennen snel naar het stel toe, maar dan eindigt de video.

We weten dus niet of het stel gewond is geraakt op hun eigen bruiloft of niet, maar dat ze op hem gevallen is, dat weten we zeker.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Faal: Bruid en bruidegom vallen uit huwelijksbootje
Sluiten