IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 11 apr 2016 / 12:15 uur

Enorme hagelstenen slaan gaten in Chinese auto’s

De inwoners van de Chinese stad Liuzhou City in Guangxi werden afgelopen weekend opgeschrikt door een nogal bijzondere hagelstorm. Hagelstenen ter grootte van eieren kwamen uit de lucht vallen. Tien minuten lang richtte het weer een fikse verwoesting aan.

Gruzelementen

Hagelstenen zo groot als eieren geven nogal een klap. Auto’s die op straat stonden geparkeerd, kunnen dan ook op flinke schade rekenen. Meerdere auto’s hebben inmiddels een paar flinke gaten of de ruiten zijn aan gruzelementen. Of allebei.

Hoewel de hagelbui maar tien minuten duurde, is de schade net zo groot als in een gemiddelde apocalyptische film. Gelukkig blijft het vooralsnog alleen bij materieel: er zijn nog geen meldingen geweest van mensen die gewond zijn geraakt.

Reageer op artikel:
Enorme hagelstenen slaan gaten in Chinese auto’s
Sluiten