Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 29 apr 2016 / 15:06 uur

EK-clip met douchende dames zorgt voor verwarring

Waar wij het EK voetbal van deze zomer moeten missen, gaan de Belgen wel naar Frankrijk. Daarom duiken er bij onze Zuiderburen langzaam de eerste EK-hits op. Zo ook een van Dimitri Vantomme (Dimi van den Aldi).

Zijn Oh O O O Oh Ooh is in feite niets meer dan een opgeleukte danceversie van het overbekende Seven Nation Army van White Stripes. Om zijn nummer er nog wat meer uit te laten springen, besloot hij er wat douchende dames in te gooien.

(Aangenaam) verrast

De pikante scène werd, net als de rest van de clip, opgenomen bij de voetbalclub FC Alberta. Echter was niet iedereen van de opnames op de hoogte, dus werden enkele spelers (aangenaam) verrast toen ze op de club arriveerden voor de dinsdagtraining, zo schrijft het Laatste Nieuws.

Ondanks de vreemde situatie die zich voordeed tijdens het schieten van de clip, moeten we onze Belgen een ding nageven. De video ziet er een stuk aantrekkelijker uit dan gemiddelde EK-clip van Wolter Kroes.

https://www.youtube.com/watch?v=REu0vioMHTA

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
EK-clip met douchende dames zorgt voor verwarring
Sluiten