Remco Visser
Remco Visser Good vibes 9 apr 2016 / 10:05 uur

Duits jochie (5) overleeft nacht in bos

Een kleuter uit het Duitse plaatsje Vohburg an der Donau is de moderne variant gebleken van Mowgli uit Jungle Book. De vijfjarige Alexander werd vandaag teruggevonden na een nacht alleen te hebben doorgebracht in een nabijgelegen bos, zo meldt Bild.

De dreumes was vrijdag met zijn moeder aan het wandelen in het bos ten noorden van München, toen hij vast een stukje vooruit reed op zijn loopfiets. De moeder verloor hem heel even uit het oog en vond daarna alleen de loopfiets terug.

Reddingsdiensten zochten vrijdag met 350 man naar het verloren kind en zaterdagochtend hervatten ze de zoektocht. Een visser vond Alexander vandaag uiteindelijk terug.

Reageer op artikel:
Duits jochie (5) overleeft nacht in bos
Sluiten