Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 15 apr 2016 / 13:26 uur

Dronken Vlaardinger ramt drie auto’s in vluchtpoging

Een dronken automobilist die een blaastest probeerde te ontlopen, heeft in Rotterdam vrijdagochtend drie auto’s en een abri geramd. De automobilist werd achtervolgd door de politie, nadat hij op de vlucht was geslagen toen hem bij het Museumpark werd gevraagd of hij even wilde blazen.

Dat blazen zag de Vlaardinger niet zo zitten. Hij gaf flink gas, waarop een achtervolging op hoge snelheid volgde. Die eindigde in een ravage. Uiteindelijk wist de politie de man klem te rijden op de kruising van de Borselestraat en de Beatrijsstraat.

Gestolen

Daar mocht de 30-jarige de blaastest alsnog afleggen, en bleek dat hij te veel had gedronken. Dat was echter niet het enige: de auto waar hij in reed, was gestolen van een familielid. Zijn rijbewijs had de man bovendien al eerder moeten inleveren.

Haarlem

De man zit nu vast. In Haarlem had de politie dezelfde ochtend te maken met bijna dezelfde situatie: daar ramde een dronken automobilist ook in op geparkeerde auto’s.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dronken Vlaardinger ramt drie auto’s in vluchtpoging
Sluiten