Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 11 apr 2016 / 13:59 uur

Drank, auto’s, babes: zo leeft deze Harry Potterster

Ooit was hij een onschuldig karakter uit Harry Potter, maar nu is dat wel anders. De 27-jarige Devon Murray leeft een leven vol met drank, mooie vrouwen en snelle auto’s. Dat vraagt om problemen…

Seamus Finnigan

Devon speelde in de Harry Potter-films de rol van het schattige Ierse jongetje Seamus Finnigan, of Simon Filister in de Nederlandse vertaling. Zo’n vijf jaar na het uitkomen van de laatste films is er nog maar weinig van zijn onschuldige karakter over. De acteur is door zijn voormalig manager voor de rechter gesleept omdat hij hem 379.543 euro schuldig zou zijn, meldt MSN.

Het probleem is alleen: Devon heeft volgens zijn moeder al zijn geld aan uitgegeven aan dure auto’s, drank en mooie vrouwen. Aan deze tweet te zien, komt dat in de buurt van de waarheid:

Ontslagen

De manager van Devon – Mr Brooks – zou ontslagen zijn nadat zijn moeder een foto had gevonden waarop haar 13-jarige zoon aan het roken is op de set van Harry Potter. Mr Brooks zelf reageerde hierop door te zeggen dat Devons moeder zelf meer controle op haar zoon moest krijgen, en dat hij grotendeels verantwoordelijk is voor het hoge salaris dat de kindster ontving (bijna 235.000 euro voor de eerste vier films).

Inmiddels is bekend geworden dat Devon de rechtszaak heeft verloren. Het is nog onbekend hoe hij het bedrag terug gaat betalen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Drank, auto’s, babes: zo leeft deze Harry Potterster
Sluiten