Puck Roest
Puck Roest Good vibes 8 apr 2016 / 14:55 uur

Deze hond houdt zijn baasje continu in de gaten

Honden zijn schattige, loyale dieren. Maar af en toe zijn de beestjes zo trouw dat het ongemakkelijk en zelfs een tikkeltje eng wordt.

De tweejarige bullmastiff genaamd Cyrus is groot fan van zijn baasje en houdt haar dan ook ieder moment van de dag in de gaten. „Soms heb ik niet eens door dat hij me in de gaten houdt, totdat ik opkijk en zie dat hij me vanachter een object aan zit te staren", aldus zijn baasje Lauren Birney.

Birney besloot iedere keer als Cyrus haar in de gaten hield, een foto te maken. En dat leverde een leuke serie op. Bovendien is Cyrus niet alleen waakzaam over zijn baasje, hij helpt hij ook vaak andere honden. Zo doneert hij eens in de vier maanden bloed zodat er levens van andere viervoeters worden gered. Wat een lieverd!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze hond houdt zijn baasje continu in de gaten
Sluiten