Remco Visser
Remco Visser Good vibes 30 apr 2016 / 17:45 uur

De evolutie van Captain America en Iron Man

Superheld-fans kunnen de komende tijd weer en masse naar de bioscoop. Daar draait sinds donderdag namelijk Captain America: Civil War, waarin de patriottistische stripheld een glansrijke hoofdrol speelt.

De Amerikaanse held krijgt het in dit derde avontuur namelijk aan de stok met collega Iron Man, en dat gaat niet zonder slag of stoot. Maar voor wie graag wil weten hoe deze iconische figuren door de jaren heen zijn ontwikkeld tot hun huidige vorm, hebben de heren van Burger Fiction twee handige filmpjes gemaakt.

In de videos is de evolutie van zowel Captain America als Iron Man te zien. Maar wie wil weten wie van deze twee superhelden de langste adem heeft, zal toch naar de bios moeten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De evolutie van Captain America en Iron Man
Sluiten