Sander Schomaker
Sander Schomaker Good vibes 4 apr 2016

Champagne-machine gun voor de party-jetset

Een Frans bedrijf kwam met deze prachtige uitvinding voor de superrijke, feestende jetset: ‘The champagne-machine gun’. Je kent het wel. Sta je in je goeie goed te shinen in St. Tropez bij Nikki Beach met je net bestelde Dom Perignon magnum, moet je die megafles van 10.000 euri als een pauper met je handen leegspuiten. Niet te doen natuurlijk.

Nu hoeft dat ook niet meer, want dankzij ‘The champagne-machine gun’ kan je nu als een Al Capone de show stelen. Het apparaat kan 45 seconden vuren met een straal die zeven meter ver schiet. Alleen magnum-flessen passen op de mitrailleur. Uiteraard wordt de ‘champagne super soaker’ alleen geleverd in goud en chrome.

De producent, The King of Sparklers, levert dit waterpistool voor de rich and famous voor het vriendenprijsje van 400 euro. Een fooi natuurlijk, daar heb je bij Nikki Beach net twee cola light voor.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Champagne-machine gun voor de party-jetset
Sluiten