Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 13 apr 2016 / 07:29 uur

Broers halen geniale grap uit met zusje na operatie

Het is natuurlijk heel lief als je broer je na het trekken van je verstandskies even naar huis wil brengen, zeker als je nog een beetje versuft bent van de medicatie. Helaas kwam de Amerikaanse Millicent er al snel achter dat er ernstig misbruik werd gemaakt van haar benevelde toestand.

De grap die de twee oudere broers met Millicent uithalen gaat inmiddels het internet over. En terecht, want het is een van de meest uitgebreide en valse grappen die we ooit hebben gezien. Het begint allemaal als Millicent na de behandeling bij haar broers in de auto stapt, overduidelijk onder de invloed van medicijnen.

Kannibalisme

Op de radio volgt plotseling een nogal vreemd bericht: er zou sprake zijn van een wijdverspreid virus dat tot kannibalisme kan leiden. De verwarring is van Millicents gezicht af te lezen maar die verandert al snel in paniek waarin moeder (die ook in het complot zit) belt met het bericht dat ze zo snel mogelijk naar huis moeten komen. Het dringt ineens tot haar door: de zombie’s komen eraan.

Kat

Wat volgt is een hilarische chaos waarin Millicent steeds meer in paniek raakt, mede omdat haar broers de ernst van de zaak volgens haar niet serieus nemen. Ze laten haar kiezen welke taart er mee moet naar Mexico en welk huisdier er achter moet blijven. ,,De kat natuurlijk”, gilt Millicent. ,,De hond gaat toch al bijna dood!”

Na ongeveer een half uur besluiten de broers dat het welletjes geweest is. Ze vertellen Millicent dat het allemaal een grap is en zelfs dat kost haar een tijdje om te verwerken. Ze neemt het nog vrij sportief op, al zal dat ook aan de medicijnen liggen.

Zie hieronder de hele grap en schroom niet om hardop te lachen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Broers halen geniale grap uit met zusje na operatie
Sluiten