Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 15 apr 2016 / 16:19 uur

Broer en zus onthullen hun relatie op televisie

Het publiek van de Spaanse make-overshow Cambiame (Verander me) moest even slikken toen twee kandidaten, een halfbroer en -zus, vertelden dat ze een relatie met elkaar hadden. Het tweetal woont samen in Barcelona.

Geen gezamenlijke jeugd

Ana, 27, en haar halfbroer Dani, 23, groeiden niet samen op. Pas na twintig jaar kwamen ze met elkaar in contact via social media. Hun vriendschap veranderde uiteindelijk in een relatie. Ze zijn naar eigen zeggen ‘smoorverliefd’ op elkaar.

In de aflevering vertelt Ana dat ze niet alleen meedoen aan de show om zelf een make-over te krijgen. Het koppel vond namelijk dat de televisieshow dé ideale manier was om hun relatie naar buiten te brengen.

Schoondochter

De vader van Ana en Dani was ook aanwezig in de zaal. Verrassend genoeg reageerde hij heel kalm en grapte: „Moet ik je nu mijn schoondochter noemen?” In Spanje is incest niet verboden als beide partijen ermee instemmen. De beelden zijn op de site van Telecinco te bekijken.

Reageer op artikel:
Broer en zus onthullen hun relatie op televisie
Sluiten