Astrid Ottens
Astrid Ottens Good vibes 29 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

Brits koningshuis plaatst grappig filmpje online

Het Britse koningshuis heeft een grappig filmpje op social media geplaatst, waarin prins Harry, koningin Elizabeth en Michelle en Barack Obama een rol spelen. Met de video wil het Britse koningshuis aandacht vragen voor de Invictus Games, een wedstrijd tussen veteranen die gehandicapt zijn.

Uitdaging

Op de beelden is te zien hoe prins Harry en queen Elizabeth door een foldertje van de Invictus Games bladeren als de telefoon gaat. De Obama’s hangen aan de (video)lijn. Barack en Michelle staan stoer met de armen over elkaar en vertellen de Britse royals dat ze ‘de uitdaging aan gaan’.

Een militair op de achtergrond roept na die boodschap: ‘Boom’. Daarop reageert de koningin nonchalant: ‘Oh really? Please.’ Ook prins Harry is niet bang te krijgen, met een grote glimlach, geeft hij Barack en Michelle een ‘Boom’ terug.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Brits koningshuis plaatst grappig filmpje online
Sluiten