Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 2 apr 2016 / 21:04 uur

Bizarre beelden van ‘bezeten baby’ gaan viral

Noot: het blijkt inderdaad een scène uit de film Paranormal Activity te zijn. Onze excuses daarvoor.

Het internet raakt er maar niet over uitgepraat: de video waarin een baby wel heel griezelige capriolen uithaalt op de rand van zijn bedje.

Op de camerabeelden zien we een peuter die om zijn mama roept. Vervolgens klimt hij op de rand van zijn bedje, waar hij op bizarre wijze even rechtop blijft staan voordat hij achterover terug in zijn bed valt.

Uit beeld

Het lijkt zo uit een vervolg van Paranormal Activity te komen en het geeft je ongetwijfeld de rillingen, maar is waarschijnlijk een grap. Zo lijkt het kind op 00:27 even helemaal uit beeld te verdwijnen, wat zou wijzen op videobewerking. Ook beweegt het mondje va het kind niet precies mee met de roep om zijn moeder.

https://www.youtube.com/watch?v=L-vOAfugWZs

Het is niet helemaal duidelijk waar en door wie de video is gepost. Echt of niet, de bizarre beelden van deze ‘bezeten baby’ geven je toch een beetje raar gevoel. Zie hieronder ook het tweede deel, waarin de baby uit het bed valt.

Reageer op artikel:
Bizarre beelden van ‘bezeten baby’ gaan viral
Sluiten