Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 14 apr 2016 / 10:29 uur

Bijzonder: vrouw gaat aan de wandel met leeuw

De meesten wagen het niet om in de buurt te komen van een leeuw, maar dat geldt niet voor een vrouw met de naam Sharon. Zij reisde naar Zimbabwe om een aantal wandelingen te maken met een mannetjesleeuw.

Video

In een video die op Facebook en YouTube is geplaatst is te zien hoe de Afrikaanse vrouw naast het dier loopt. Volgens haar is de leeuw een reïncarnatie van één van haar voorouders, dus geen gevaar. Tijdens het wandelen spreekt ze hem toe en vertelt dat ze gestuurd is om hem gedag te komen zeggen.

Waarschuwing

Onder de video waarschuwt iemand voor de gevolgen die de beelden kunnen hebben. „Deze leeuw is opgegroeid in gevangenschap en ze nemen hem mee uit wandelen om hem beetje bij beetje weer terug te brengen in het wild. Denk niet dat je dit zomaar met leeuwen kunt doen die je tegenkomt!”

Blijf dus vooral achter een hek, mocht je eentje tegenkomen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bijzonder: vrouw gaat aan de wandel met leeuw
Sluiten