Remco Visser
Remco Visser Good vibes 4 apr 2016 / 13:22 uur

Bezopen vliegtuigpassagier zet tanden in Brit

Bizar incident tijdens een vlucht van British Airways afgelopen vrijdag. Tijdens de reis van Dubai naar Londen werd één van de passagiers aan boord namelijk in zijn arm gebeten door een medereiziger, zo meldt The Evening Standard.

De Britse Christopher McNerlin schoot een stewardess te hulp toen deze ruzie kreeg met een dronken passagier aan boord. De 21-jarige lastpak kon die heldendaad echter niet waarderen en zette direct zijn tanden in de arm van McNerlin.

Behandeling

De heldhaftige Brit moest na de landing behandeld worden aan de fikse bijtwond, maar mocht vervolgens als bedankje van de piloot plaatsnemen in de cockpit van de Boeing 777. ,,De beet is het bijna waard geweest”, aldus McNerlin op Twitter.

Agenten konden de bijtgrage passagier na de landing op de Londense luchthaven Heathrow inrekenen. De man is inmiddels vrijgelaten, maar moet zich in mei voor de rechter verantwoorden voor zijn wangedrag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bezopen vliegtuigpassagier zet tanden in Brit
Sluiten