Remco Visser
Remco Visser Good vibes 2 apr 2016 / 17:50 uur

Beeldig: Wereld mept erop los voor Pillow Fight Day

In meerdere grote steden overal ter wereld konden liefhebbers vandaag eens lekker om zich heen meppen. Het was namelijk International Pillow Fight Day, waarop iedereen wordt uitgenodigd voor het grootste kussengevecht ter wereld.

Het evenement begon enkele jaren geleden in New York en is van daar uitgewaaierd naar de rest van de wereld. De insteek is wel overal hetzelfde: World Pillow Fight wordt georganiseerd om plezier te maken en de vrijheid te vieren.

Om die reden gingen de inwoners van onder meer Londen, Kopenhagen en Amsterdam elkaar vandaag te lijf met kussens. Hierboven zie je een sfeerimpressie uit de verschillende steden.

Reageer op artikel:
Beeldig: Wereld mept erop los voor Pillow Fight Day
Sluiten