Remco Visser
Remco Visser Good vibes 4 apr 2016 / 11:46 uur

Beeldig: Japanners vieren penis-festival

Wie eens goed voor lul wilde staan, kon afgelopen weekend prima terecht in de Japanse stad Kawasaki. Daar eerden duizenden mensen namelijk het mannelijk lid en de vruchtbaarheidsgoden. Dat gebeurde tijdens het zogenaamde Kanamari Matsuri-festival, het festival van de metalen fallus.

Tijdens het ook bij toeristen populaire festival werden een grote houten penis en twee kleinere fallussen in processie rondgedragen, begeleid door shintopriesters. De bezoekers aten bovendien alleen penisvormige zoetigheden.

Dat het een bijzonder tafereel opleverde, staat in ieder geval als een paal boven water. Hierboven hebben we een kleine sfeerimpressie voor je klaargezet.

Reageer op artikel:
Beeldig: Japanners vieren penis-festival
Sluiten